Selecteer een pagina

Rose

8-

Batic, Vipavska Dolina, Slovenië 2018

Met een immens respect voor de natuur en door zichzelf meer als deskundige verzamelaars in plaats van hardhandige wijnmakers te zien, maakt de familie Batič wijnen die het land en vintage sinds 1592 vertegenwoordigen. Hun benadering van de wijnbouw gaat verder dan het biologische en biologisch-dynamische.
Cabernet sauvignon, biodynamisch; roodkoper kleur, mooie geurtonen, veel rijpe tonen, direct in aanzet, mals, fruitig, evenwichtig, rondeur, hint van aardbei, goede balans, prettig drinkbaar, mooie gastronomische rosé
Delicroatia € 30,00

Rood

8+

Las Combes, Château Maris, Minervois, Frankrijk 2017

Wijnmaker
Robert Eden geldt als een apostel op het gebied van duurzame landbouw. Zijn wijnen zijn Biologisch en, een stapje daarboven, ook Demeter-gecertificeerd. De betrokkenheid bij het milieu is groot.

Grenache noir, 12 maanden rijping op Nomblot eggs, biodynamisch; transparante kleur, heel fruitige geur- en smaakaroma’s, fijn, aromatisch, mooie zuren, alcohol is mooi opgenomen, heel elegant, veel smaak, mooie presentatie van grenache noir, fraaie maaltijdwijn voor de zomermaanden (15%)
Oud Reuchlin & Boelen € 39,75

Share This