Selecteer een pagina

Wit

7,5

Grüner Veltliner Steinfeder, Domäne Wachau, Wachau, Oostenrijk 2019

Domäne Wachau is een coöperatie met zo’n 250 families, die gezamenlijk meer dan 2.500 zeer kleine wijngaarden bezitten op totaal 440 hectare wijngaard in de Wachau – ongeveer eenderde van het gehele gebied. De coöperatie heeft een innovatief systeem ontwikkeld, waarbij de wijnboeren samen zeer intensief bekijken welke kwaliteit op welke percelen behaald kan worden.
Grüner veltliner; correcte kleur, geur en smaak, rijp fruit en intense zuren, goede vulling en smaak, goede lengte (12%)
Anfors Imperial € 11,25

Rood

7,5

Delicious Malbec by R. Garcia, Garcia, Mendoza, Argentinië 2018

Malbec is de koning druivensoort van Argentinië
Malbec; veel kleur, vol, sappig, dik fruit, goede balans, veel van alles, geur en smaaktonen komen met elkaar overeen, goede prijs-kwaliteit en lengte (14,5%)
Ad Bibendum € 8,45

8-

Dornfelder trocken, Weingut Ellermann-Spiegel, Pfalz, Duitsland 2018

In 2006 nam Frank Spiegel circa 48 hectare wijngaard van zijn stiefvader Harald Ellermann over. In korte tijd heeft hij het bedrijf omgevormd van bulkleverancier naar kwaliteitshuis met eigen bottelingen. Weingut Ellermann-Spiegel is gelegen in het zuidelijkste puntje van de Pfalz, en profiteert in het gebied van een uniek microklimaat.
Dornfelder; intense kleur, duidelijke aroma’s van dornfelder, smaakvol, mooi zwart fruit, goede zuren, hout is goed opgenomen (13,5%)
Verbunt Verlinden-wijnkring.nl € 10,95 via Informatiebureau voor Duitse Wijn

Share This