Selecteer een pagina

Wit

8

Riesling Gutswein trocken, Weingut Knewitz, Rheinhessen, Duitsland 2018

Knewitz staat voor de opkomst van een nieuwe generatie wijnmakers met uitstekende scholing. Deze riesling komt van de meest kalkrijke bodems van Rheinhessen, te proeven aan de bijna zoutige structuur van deze wijn.
Riesling; goede fraîcheur, wit fruit, levendig, spannend, schoon, mineralig, prima wijn (12,5%) /span>
Ovino via Informatiebureau voor Duitse Wijn € 8,95

8

Riesling Alte Reben, Carl Loewen, Mosel, Duitsland 2017

Lichtheid, elegantie en karakter: dat is het ideaal dat vader en zoon Loewen met hun rieslings nastreven. En dat is ook precies waarom hun wijnen zo gewaardeerd worden
Riesling; rijp, aromatisch, strak, fris, levendig, bittertje, prachtige balans, mooie citrustoets, zeer gastronomisch, rijk, ontwikkeld
Pasteuning via Informatiebureau voor Duitse Wijn € 9,15

Rood

8+

Kékfrankos Leányvár Dűlő, Dúzsi Tamás, DHC Szekszárd, Hongarije 2017

Tamás Dúzsi, in de zuidelijke wijnregio Szekszárd, is bekend geworden door de succesvolle productie van roséwijn. Daarnaast maakt Dúzsi ook verdienstelijke rode cuvées, zoals Óvörös (oude rode) van kékfrankos, cabernet en merlot en Görögszó (‘Grieks woord’) van voornamelijk cabernet.
Kékfrankos; goede kleurexpositie voor deze leeftijd, opvallend aardse toets, direct in geur, typisch kékfrankos uit Szekszárd, zachte aanzet, rond smaakpalet met op de achtergrond malse ondertoon, mooi ontwikkeld fruit, aangenaam, grote verrassing! (13%)
Lekkers uit Hongarije € 8,95

Share This