Selecteer een pagina

Mousserend

7,5

Brut Rosé, Viña Las Perdices, Mendoza, Argentinië 2019

Dat Viña Las Perdices in Agrelo een gerenommeerde plaats inneemt in Lujan de Cuyo is inmiddels bekend. De family Muños omschrijft hun kracht in een simpele zin: ‘We live in a kingdom composed of vines, family and work’.
Pinot noir; ; rosé kleur, licht crèmige ondertoon, eerder breed, aardige balans tussen zuren en fruit, goede spanning, heftige bubbel, volledige andere beleving, korte afdronk (13%)
(13%)

Damaro Wines € 13,95

Wit

8-

Pinot Bianco, Tenute Tomasella, IGP Trevenezie, Italië 2018

Het grondbezit van Tenute Tomasella omvat 150 hectare, waarvan 30 hectare beplant met wijnstokken (23 ha in Veneto en 7 in Friuli). Het bedrijf staat bekend om zijn respectvolle omgang met tradities en milieu, en produceert intrigerende kwaliteitswijnen die zich duidelijk onderscheiden van de gangbare wijnen in deze streek. Ze zijn het resultaat van vijftig jaar ervaring, liefde voor het land en de modernste wijnbereidingsprincipes.
100% Pinot bianco, biologisch; correcte kleur en rustige geur, smaak maakt meer uitgesproken, intense aanzet, veel aroma’s, peer, appels, meloen en florale tonen, prettige smaakbeleving, goede balans, prima lengte, universeel inzetbaar (13%)
Wijnkoperij La Persistance € 12,50

8,5

Les Baronnes, Famille Bourgeois, Sancerre, Frankrijk 2018

De familie Bourgeois uit Chavignol is een van de befaamde wijnfamilies en een van dé referenties uit de Sancerre. In 2000 werd een project opgestart in Nieuw-Zeeland: Clos Henri, met dezelfde druiven als in Sancerre: sauvignon blanc en pinot noir.
Sauvignon blanc; redelijk ingetogen geur, even open laten staan, duidelijk sauvignon blanc uit de stal van Henri Bourgeois, heel betrouwbaar en stabiel huis met wijnen die duidelijk de taal van de druif spreken, eerlijk, schoon, elegant, vullend rijp, goed inzetbaar in gastronomie, homogene kwaliteit, evenwichtige smaakaanzet, rijp en rijk, aromatisch (13%)
Vinites € 22,35

Share This